Select Page

Een Big Bag met boomschors kopen in Dendermonde

  • Home > Big Bag boomschors Dendermonde
  • Volledig kringloopproces ge├»ntegreerd in onze onderneming
  • Productie van schors in eigen handen

Wilt u een Big Bag met boomschors kopen bij een specialist in Dendermonde? Dan zit u bij Compost Vermeir helemaal goed! Wanneer u bijvoorbeeld een tuinaanlegger bent en regelmatig boomschors nodig heeft, bieden wij de ideale oplossing aan. Maar ook in andere gevallen kunt u bij ons terecht. De boomschors die wij aanbieden, is een hoogwaardig product. U bent daardoor verzekerd van de beste kwaliteit wanneer u bij ons in Dendermonde een Big Bag met boomschors komt kopen! Daarnaast bieden we de boomschors tegen zeer scherpe tarieven aan.

Vragen over een product, wij helpen u graag!

Ga voor een Big Bag en kies uit verschillende soorten boomschors bij ons in Dendermonde

Wanneer u in uw tuin veel last heeft van onkruid, is boomschors de ideale oplossing. Deze bodembedekker is niet alleen onkruidwerend, maar ook nog eens vochtregulerend. Ook zorgt het voor een decoratieve tuin die makkelijk te onderhouden is. Wanneer u bij Compost Vermeir in Dendermonde een Big Bag met boomschors wilt kopen, heeft u de keuze uit verschillende soorten:

  • Schors mulch (fijnspar en loofboom)
  • Epicea (Picea Abies of fijnspar)
  • Pin Sylvester (grove den)
  • Pin Maritime (zee-den)
  • Roodgekleurde houtsnippers

Landbouw

Tuinbouw

Plantenkwekerij

Tuinen

info@compostvermeir.be

Akkerbouw

Veeteelt

Steden en gemeentes

Landbouwgerelateerde industrie

052 22 54 50

Neem contact met ons op voor meer informatie en advies

Wilt u graag een Big Bag met boomschors kopen bij ons in Dendermonde? Of wilt u eerst meer informatie en advies over welke soort boomschors u nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 052 22 54 50 of een e-mail te sturen naar info@compostvermeir.be. Door onze jarenlange ervaring en expertise, kunnen wij u meer vertellen over onze verschillende producten.