Selecteer een pagina

Champignoncompost

  • Home > Champignoncompost
  • Volledig kringloopproces ge├»ntegreerd in onze onderneming
  • Productie van schors in eigen handen

Voor het kopen van champignoncompost aan een goede prijs, ook wel champost genoemd, kunt u terecht bij Compost Vermeir in Dendermonde, in de omgeving van Gent. Wij produceren onze compost zelf, waardoor u verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit. Naast kwaliteit is ook duurzaamheid een van onze sleutelbegrippen. De champost van ons bedrijf in de omgeving van Gent kunt u tegen een scherpe prijs kopen en bieden we in verschillende hoeveelheden aan, waaronder in een Big Bag. Wanneer u bijvoorbeeld tuinaanlegger bent en grote hoeveelheden compost nodig heeft, is dit de ideale oplossing. Maar ook wanneer u slechts uw eigen tuin van champignoncompost wilt voorzien, zit u bij ons goed. Wij staan klaar voor zowel bedrijven als particulieren!

Vragen over een product, wij helpen u graag!

Champignoncompost kopen bij ons gespecialiseerde bedrijf in regio Gent

Een van de diensten die Compost Vermeir aanbiedt, is het ophalen van paardenmest. Deze mest gebruiken we weer voor de productie van champignonsubstraat. Daarnaast halen we restresidu op bij een kweker: champost, ook wel champignonmest of champignoncompost genoemd. Deze vorm van compost wordt gebruikt om de bodem te verbeteren, voornamelijk in de land- en tuinbouw, maar ook bij tuinaanleg. Zowel landbouwers, telers en tuinaanleggers hebben baat bij dit middel. Wanneer u champost wilt kopen bij ons bedrijf in de omgeving van Gent, profiteert u van hoogwaardige kwaliteit en een eerlijke prijs. Die prijs hangt natuurlijk af van de hoeveel champost die u wenst te bestellen. Bij ons kunt u ervoor kiezen om direct een grote hoeveelheid champost te kopen in een Big Bag, maar ook voor kleinere hoeveelheden kunt u bij ons terecht.

Bekijk ook onze andere producten

Naast champost kunt u bij ons bedrijf in regio Gent ook andere producten kopen voor een scherpe prijs, in zowel een Big Bag als in kleinere hoeveelheden. Heeft u bijvoorbeeld groencompost nodig voor in uw tuin of wilt u boomschors aanleggen voor onkruidbestrijding? Bij ons vindt u het allemaal. Wanneer u niet goed weet welke producten u nodig heeft, geven we u graag advies. Aan de hand van uw wensen adviseren we u of u het best champignoncompost kunt kopen bij ons in de omgeving van Gent of beter voor een ander soort compost kunt gaan. Of u nu champost of een andere soort compost wenst, u betaalt altijd een eerlijke prijs en dat voor échte kwaliteit.

Eco afboordingen

Houtchips

Anti-worteldoek

Eco afboordingen

Compost

Ophaling paardenmest

Potgrond

052 22 54 50

Boomschors

Stro

Tuingrond

info@compostvermeir.be

Stel uw vragen telefonisch of via e-mail

Wilt u champignoncompost kopen bij Compost Vermeir in regio Gent? Heeft u echter nog vragen over de prijs van champost, bijvoorbeeld in een Big Bag? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 052 22 54 50 of stuur een e-mail naar info@compostvermeir.be en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.