Select Page

Champost kopen nabij Antwerpen

  • Home > Champost kopen Antwerpen
  • Volledig kringloopproces ge├»ntegreerd in onze onderneming
  • Productie van schors in eigen handen

Champost, ook wel champignoncompost, kopen doet u bij Compost Vermeir in Dendermonde, goed te bereiken vanuit regio Antwerpen. Wij zijn toeleverancier van compost, boomschors, turf en vele andere producten aan onder andere landbouwbedrijven, telers en tuinaanleggers. Daarnaast kunt u ook als particulier bij ons terecht. Bent u bijvoorbeeld bezig met de verbouwing van uw tuin? Dan vindt u bij ons vast en zeker het product dat u nodig heeft. Kwaliteit en duurzaamheid zijn sleutelbegrippen van onze onderneming. Bij het kopen van champignoncompost bij ons nabij Antwerpen kiest u dan ook voor een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig product.

Vragen over een product, wij helpen u graag!

De bodem verbeteren door champost te kopen bij ons bedrijf nabij Antwerpen

Champignoncompost ontstaat door champignons op paardenmest te kweken en dat met stro, kalk en kippenmest te composteren. De compost wordt veelal gebruikt om de bodem te verbeteren, bijvoorbeeld in de land- en tuinbouw, maar ook bij tuinaanleg. Voornamelijk landbouwers, telers en tuinaanleggers komen dan ook bij ons bedrijf nabij Antwerpen langs om de champignoncompost te kopen. De bodemverbeteraar heeft een zuurbindende waarde, wat aangeeft in hoeverre de zuurgraad van de bodem geneutraliseerd wordt. Wanneer u de pH-waarde van de bodem wilt verhogen, is het kopen van champost bij ons nabij Antwerpen hiervoor een uitstekende oplossing.

Landbouw

Tuinbouw

Plantenkwekerij

Tuinen

info@compostvermeir.be

Akkerbouw

Veeteelt

Steden en gemeentes

Landbouwgerelateerde industrie

052 22 54 50

Bel ons voor meer informatie

Wilt u graag champignoncompost kopen bij Compost Vermeir nabij Antwerpen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Naast champost kunt u bij ons bedrijf vlak bij Antwerpen ook andere producten kopen. Voor meer informatie over de rest van ons aanbod neemt u ook contact met ons op. U bereikt ons op 052 22 54 50 en via info@compostvermeir.be.