Select Page

Schors van de Epicea in een Big Bag

  • Home > Epicea Big Bag
  • Volledig kringloopproces geïntegreerd in onze onderneming
  • Productie van schors in eigen handen

Wanneer u Epicea als schors wilt kopen, bijvoorbeeld in een Big Bag, kunt u terecht bij Compost Vermeir! Wij zijn gevestigd in Dendermonde en van daaruit bieden we onze eigen schors aan, waaronder Epicea. Kwaliteit en duurzaamheid zijn bij ons sleutelbegrippen en dat merkt u meteen op bij het gebruik van onze producten. Wanneer u bij ons schors koopt, kiest u voor een duurzaam product van hoogwaardige kwaliteit dat we tegen een scherpe prijs aanbieden.

Vragen over een product, wij helpen u graag!

Koop Epicea in een Big Bag voor het bedekken van grote oppervlaktes met schors

Epicea is schors afkomstig van fijnsparren en is uitermate geschikt om grote oppervlaktes onkruidvrij te maken. Epicea wordt voornamelijk gebruikt als schors voor speeltuinen, grotere bloemperken en langs haagkanten. De Epicea is een fijne schors die bestaat uit dunne, vezelige stukjes, waardoor de schors natuurlijker oogt. Wanneer u Epicea in een grote hoeveelheid wilt kopen, kiest u het best voor een Big Bag. Hiermee kunt u grote oppervlaktes in één keer bedekken. Ook voor andere soorten boomschors zit u goed bij ons. Denk hierbij aan schors mulch, Pin Sylvester, Pin Martime en roodgekleurde houtsnippers.  

Landbouw

Tuinbouw

Plantenkwekerij

Tuinen

info@compostvermeir.be

Akkerbouw

Veeteelt

Steden en gemeentes

Landbouwgerelateerde industrie

052 22 54 50

Contacteer ons voor meer informatie over de mogelijkheden

Wilt u Epicea of andere soorten schors in een Big Bag kopen? Of heeft u interesse in een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken de mogelijkheden met u en geven u indien gewenst graag deskundig advies. U bereikt ons door te bellen naar 052 22 54 50 of door een e-mail te sturen naar info@compostvermeir.be. Wij helpen u verder!