Select Page

Groencompost kopen nabij Aalst

  • Home > Groencompost kopen Aalst
  • Volledig kringloopproces geïntegreerd in onze onderneming
  • Productie van schors in eigen handen

Groencompost kopen doet u bij Compost Vermeir in de buurt van Aalst! Wij zijn dé specialist in compost en bieden daarnaast uitstekende service aan. U profiteert bij ons van kwalitatief hoogwaardige producten. Niet voor niets zijn kwaliteit en duurzaamheid sleutelbegrippen van onze onderneming.

Vragen over een product, wij helpen u graag!

Bevorder de vruchtbaarheid van uw grond door groencompost te kopen bij ons nabij Aalst

Door de compostering van verschillende soorten groenafval ontstaat er groencompost. Dit groenafval bestaat bijvoorbeeld uit bladeren, tuinafval, slootveek, riet, snoeihout en grasmaaisel. Groencompost wordt onder andere gebruikt bij een bodem waarvan de vruchtbaarheid is afgenomen. Dit komt door het gebrek aan natuurlijke organismen in de grond. Deze compostsoort zorgt voor groeistimulering van de wortels van planten. Wanneer u als tuinaanlegger of als particulier de groei van planten in tuinen wilt stimuleren, is groencompost de ideale oplossing. Bij Compost Vermeir in Dendermonde, nabij Aalst, kunt u groencompost en andere producten kopen tegen een scherpe prijs.

Landbouw

Tuinbouw

Plantenkwekerij

Tuinen

info@compostvermeir.be

Akkerbouw

Veeteelt

Steden en gemeentes

Landbouwgerelateerde industrie

052 22 54 50

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten

Wilt u advies over het kopen van groencompost bij ons bedrijf in Aalst? Of heeft u interesse in bijvoorbeeld boomschors of champignoncompost? Wij helpen u graag verder als u belt naar 052 22 54 50 of een e-mail stuurt naar info@compostvermeir.be.