Select Page

Groencompost kopen in Dendermonde

  • Home > Groencompost kopen Dendermonde
  • Volledig kringloopproces geïntegreerd in onze onderneming
  • Productie van schors in eigen handen

Wanneer u groencompost wilt kopen, helpen we u bij Compost Vermeir in Dendermonde graag verder. Wij bieden verschillende soorten compost aan van hoogwaardige kwaliteit, waaronder groencompost. Daarnaast is het mogelijk om onze groencompost in een Big Bag te kopen. Wanneer u grote hoeveelheden tegelijk nodig heeft voor uw project, is dat de ideale oplossing. Een Big Bag is gemaakt van geweven kunststof en is perfect herbruikbaar voor de opslag van groencompost en andere zaken.

Vragen over een product, wij helpen u graag!

Groencompost in een Big Bag kopen bij ons in Dendermonde

Door de compostering van verschillende soorten groenafval ontstaat er groencompost. Bij groenafval moet u denken aan bladeren, grasmaaisel, riet, snoeihout en tuinafval. Vooral in de lente wordt compost veel gebruikt om de tuin een vitaminekuur te geven. Strooi de compost op het gazon, tussen de bloemen, bomen en struiken en u creëert zo een gezonde, humusrijke bodem. Ook kunt u groencompost gebruiken voor uw moestuin, bloembakken en nieuwe aanplantingen. Naast dat u bij ons in Dendermonde groencompost in een Big Bag kunt kopen, bieden we ook andere soorten compost aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mengcompost. Daarnaast bieden we ook champignoncompost aan. Ook bij deze compostsoorten bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Landbouw

Tuinbouw

Plantenkwekerij

Tuinen

info@compostvermeir.be

Akkerbouw

Veeteelt

Steden en gemeentes

Landbouwgerelateerde industrie

052 22 54 50

Vraag meer informatie over onze producten

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons in Dendermonde terecht om groencompost te kopen. Of u nu als tuinaanlegger een Big Bag met groencompost wilt of als particulier een kleine hoeveelheid compost nodig heeft voor uw eigen tuin, wij helpen u verder! We geven u graag meer informatie en advies over onze producten. Bel hiervoor naar 052 22 54 50 of stuur een e-mail naar info@compostvermeir.be.