Selecteer een pagina

Groencompost kopen in Dendermonde

  • Home > Groencompost kopen Dendermonde
  • Volledig kringloopproces ge├»ntegreerd in onze onderneming
  • Productie van schors in eigen handen

Wanneer u groencompost wilt kopen, helpen we u bij Compost Vermeir in Dendermonde graag verder. Wij bieden verschillende soorten compost aan, waaronder groencompost. We produceren de compost zelf, waardoor u verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast is het mogelijk om onze groencompost in een Big Bag te kopen. Wanneer u grote hoeveelheden tegelijk nodig heeft voor uw project, is dat de ideale oplossing. Een Big Bag is gemaakt van geweven kunststof en is perfect herbruikbaar voor de opslag van groencompost en andere zaken.

Vragen over een product, wij helpen u graag!

Groencompost in een Big Bag kopen bij ons in Dendermonde

Door de compostering van verschillende soorten groenafval ontstaat er groencompost. Bij groenafval moet u denken aan bladeren, grasmaaisel, riet, snoeihout en tuinafval. Vooral in de lente wordt compost veel gebruikt om de tuin een vitaminekuur te geven. Strooi de compost op het gazon, tussen de bloemen, bomen en struiken en u creëert zo een gezonde, humusrijke bodem. Ook kunt u groencompost gebruiken voor uw moestuin, bloembakken en nieuwe aanplantingen. Naast dat u bij ons in Dendermonde groencompost in een Big Bag kunt kopen, bieden we ook andere soorten compost aan. Denk hierbij aan mengcompost en champignoncompost. Ook bij deze compostsoorten bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Eco afboordingen

Houtchips

Anti-worteldoek

Eco afboordingen

Compost

Ophaling paardenmest

Potgrond

052 22 54 50

Boomschors

Stro

Tuingrond

info@compostvermeir.be

Vraag meer informatie over onze producten

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons in Dendermonde terecht om groencompost te kopen. Of u nu als tuinaanlegger een Big Bag met groencompost wilt of als particulier een kleine hoeveelheid compost nodig heeft voor uw eigen tuin, wij helpen u verder! We geven u graag meer informatie en advies over onze producten. Bel hiervoor naar 052 22 54 50 of stuur een e-mail naar info@compostvermeir.be.