Selecteer een pagina

Groencompost kopen in regio Gent

  • Home > Groencompost kopen Gent
  • Volledig kringloopproces ge├»ntegreerd in onze onderneming
  • Productie van schors in eigen handen

Door groencompost te kopen bij Compost Vermeir in Dendermonde, nabij Gent, stimuleert u de vruchtbaarheid van uw grond. Deze bodemverbeteraar zorgt ervoor dat de wortels van uw planten weer gaan groeien door een organische stof in de bodem te brengen. Bij ons bedrijf koopt u groencompost van zeer goede kwaliteit, maar betaalt u zich niet blauw. Daarnaast kiest u voor een duurzaam product!

Vragen over een product, wij helpen u graag!

Zowel bedrijven als particulieren kunnen groencompost kopen bij ons nabij Gent

Door het aanbrengen van groencompost wordt uw grond rijker en vruchtbaarder. Daarnaast verbetert de structuur en bewerkbaarheid van de grond en helpt de compost om ziekten en plagen te voorkomen. Bij ons bedrijf nabij Gent kunnen zowel bedrijven als particulieren terecht om groencompost te kopen. Heeft u als tuinaanlegger bijvoorbeeld compost nodig voor een project bij een van uw klanten? Of bent u bezig met het aanleggen van uw eigen tuin en kan de grond wel een oppepper gebruiken? Wij helpen u graag verder met onze producten!

Eco afboordingen

Houtchips

Anti-worteldoek

Eco afboordingen

Compost

Ophaling paardenmest

Potgrond

052 22 54 50

Boomschors

Stro

Tuingrond

info@compostvermeir.be

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten

Naast groencompost kunt u bij ons nabij Gent ook andere bodemverbeteraars kopen. Denk hierbij aan boomschors, turf en andere compostsoorten, zoals mengcompost. Wilt u meer informatie over deze producten of heeft u andere vragen? Contacteer ons gerust! Bel naar 052 22 54 50 of stuur een e-mail naar info@compostvermeir.be.