Select Page

Mengcompost

  • Home > Mengcompost
  • Volledig kringloopproces ge├»ntegreerd in onze onderneming
  • Productie van schors in eigen handen

Bij Compost Vermeir kunt u mengcompost kopen voor een scherpe prijs per m3. Wij zijn gevestigd in Dendermonde en van hieruit verkopen we onze eigen compost. Bij ons bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige producten en een ruim aanbod. Naast compost bieden we namelijk ook boomschors, turf, stro, potgrond, tuingrond, anti-worteldoeken, ecologische afboordingen en houtchips aan. De sleutelbegrippen van onze onderneming zijn kwaliteit en duurzaamheid en dit merkt u direct op tijdens het gebruik van onze producten.

Vragen over een product, wij helpen u graag!

Koop mengcompost voor een voordelige prijs per m3

Mengcompost is een gemengd, organisch en bodemverbeterend middel bestaande uit tuinturf, groencompost, schorscompost en champignoncompost. Deze compostsoort is rijk aan organische stof en is geschikt voor het zaaiklaar maken van de bodem en als bodemverrijker voor de beplanting. Daarnaast verhoogt het de vruchtbaarheid van de grond en zorgt het voor de ontwikkeling van een stabiele bodemstructuur. Mengcompost wordt vaak gebruikt door landbouwers, telers en tuinaanleggers, maar ook door industriebedrijven en gemeentes. Daarom verkopen wij de mengcompost ook in Big Bags tegen een scherpe prijs per m3.

Landbouw

Tuinbouw

Plantenkwekerij

Tuinen

info@compostvermeir.be

Akkerbouw

Veeteelt

Steden en gemeentes

Landbouwgerelateerde industrie

052 22 54 50

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten

Wilt u meer weten over de prijs van mengcompost per m3? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over onze producten en geven u indien gewenst deskundig advies. Naast mengcompost bieden we onder andere ook losse groencompost en champignoncompost aan, ook tegen een voordelige prijs per m3. Bel ons op 052 22 54 50 of stuur een e-mail naar info@compostvermeir.be en wij helpen u verder.